dimarts, 24 de juny del 2008

Un maltractador com a líder




DETENEN A SENTANDREU ("FÜRHER" DELS BLAVEROS) PER VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Segons dos dels diaris més importants del País Valencià, Sentandreu fou detingut per maltractaments contra Elena Muñoz Carpí, número dos del partit anticatalanista, amb la qual, segons la versió de Levante-EMV, mantenia una relació sentimental (Sentandreu està casat i té tres fills). La detenció aguditza la caiguda lliure que protagonitza l’ex líder falangista des dels desastrosos resultats electorals. La portada que ha aconseguit Sentandreu al diari Las Provincias (acusat d’agredir una fallera major, una figura gairebé sagrada en el món del blaverisme) ha causat molta incertesa entre les fileres de l’anticatalanisme a València. A això se sumen diversos enfrontaments entre els seus líders més destacats, com és el cas de la denúncia interposada per Sentandreu contra el diputat tránsfuga Francisco Javier Tomás Puchol.


----------------------------------------------------------

Incertesa en el blaverisme




En un primer moment la notícia ha creat molta perplexitat en els ambients anticatalanistes. El fòrum de Valencia Freedom, web vinculada a la violència anticatalanista, ho reflectia a primera hora del matí. Un usuari anomenat ‘Samaruc’ escrivia: 'crec que algu tindrà que anar preparant la dimisio...... a mi no em sorpren' (reproduïm el text original amb faltes d’ortografia). Un altre usuari –‘Muçol’– afirmava: 'Trista noticia, sense dubte. Només li faltaba això al partit”. A mesura que avançava el dia la web ha censurat aquests comentaris (fent desaparèixer la primera entrada de la portada) i ha creat nous temes en el fòrum, com ara un titulat ‘Campaña de apoyo a Sentandreu’. Per la seua banda un comentari de la web del Levante-EMV deia: “li ha pegat a una Fallera Major, pocavergonya...'. Finalment una usuària que afirmava ser l’ex fallera major afirmava 'Aunque esta tarde emitirán un comunicado los abogados del partido que llevan el tema, con las oportunas explicaciones a lo sucedido, me gustaría que estuvierais tranquilos en lo posible'. I afegia: 'Lo que sería lamentable es que entre nosotros caigamos en la trampa de ponernos 'de una parte' o 'de otra' porque no hay 'partes'.




hahahahahahhahahahahahahaha, els füher dels blavers acusat de violència de gènere, no és extrany, aquest tio és un xenòfob i un feixista.